Äntligen har gardinerna till Alicias rum kommit .. Nu börjar rummet verkligen ta form ..

En bra natt, trots förkylning och dyligt.. Alicia vaknade endast till en gång vid 3... Sen sov vi alla till halv 8, så brist på sömn kan vi inte skylla på idag..

Måste säga att jag börjar vänja mig vid att ha Jocke hemma.. Gud så mysigt det är.. Han har varit hemma i snart 2 veckor.. Vaknar tillsammans , ingen morgon stress.. Äter lång frukost och tar dagen som den kommet.. Nästan som att det är helg hela tiden.. Jag gillar det!

Nu på morgon kvisten, eller förmiddagen rättare sagt så har vi gått en runda , rastat hunden.. Jag har hunnit hänga ut några maskiner tvätt.. Och Jocke har klippt gräsmattan ..

När pluttan vaknar ska vi köra och handla inför kvällen.. Våra finna vänner kommer och har en mys kväll med oss, det är ju trots allt Valborg.. Så jag får nog ta mig en power nap nästa gång Alicia sover, för att orka kvällen.
Är det ett tecken på att man börjar bli gammal?
Dom här party kvällarna är ett minne blott.. Dock så saknar jag inte det ett dug!

Måste bara visa Jockes nya inköp.. Den fulaste grillen som någonsin tillverkats.. Nästan så ful att den är cool !

Men vi fick premiär grillat och gott va de :)

Mina sår såg bra ut, läker som dom ska.. Ska ha "plåster" på i en vecka till..

Men kolla in Alicias lilla sår, på den grymt söta lilla fossingen.. Men hon är nog snart hel igen hon oxå:)

Hunden däremot , hon har som tur e inga sår.. Men på något vis har hon fått hela pälsen full av smör.. Undrar vem som är boven i dramat? Jag har mina misstankar..

Febern vill inte ge med sig, pluttan sover igen.. Har hon gjort i princip hela dagen.. Stackarn!
Så vi får fortsätta ha en riktig mys måndag här hemma...

Igår va ingen bra dag för Alicia .. Det började med att hon tappade en leksak på foten så att det blev ett litet sår på ena tån, det började tillochmed blöda... Och krokodil tårarna sprutade!

Sen på kvälls kvisten snubblar hon över jockes ben och landar med näsan först,i golvet... Åter igen blod, näsblod och krokodil tårar!

En stund senare tar jag tempen på henne, tyckte att hon va varm och glansig i ögonen.. Som jag trodde, feber!
Antagligen är det tänderna, hon dreglar något fruktansvärt, är som en fontän ut ur munnen... Inte ens dregglisarna kan motstå allt detta dregel..
Och dessutom kan man se hennes små fram tänder i överkäken, det ligger bara ett tunt, tunt lager skin över som inte vill ge med sig och låta dom små bissingarna spricka igenom..
Stämmer det som jag har hört så ska tänderna i överkäken va dubbelt så jobbiga och besvärliga som de där nere..
Eller så är det helt enkelt en hederlig förkylning!

Idag blir det en riktig hemma dag, eftersom Lill tjejen inte är riktigt kry..
Jocke är hemma i tre dagar till, han börjat jobba på torsdag..
Det ända som jag verkligen MÅSTE görs idag är att åka till lasarettet i Ystad och kolla mina sår, så att dom läker som dom ska .. Har en tid kl .15 ..

Japp, i bilen igen..denna gången på väg hemåt!
Precis som innan så decka Alicia när bilen börja rulla.. Så vi får väl se när hon somnar ikväll eftersom hon sover såhär sent..
vi har haft en mysig dag i lödde idag.. Solat, ätit grillat och myst med bebben...

Nu ska jag åter igen passa på att vila ögonen... Trött av all frisk luft..

Underbar morgon .. Jag börjar känna mig som vanligt igen, så snart är jag helt återställd... Äntligen!

Nu är vi pålägg till Löddeköpinge, hem till Alicia morfar och spendera en hel dag där..

Bebben har redan deckat i bilen och jag tänkte blunda en stund jag oxå.. Finns inget som är så sövande som att åka bil..

 
 
 
 
 
Japp, vår systemkamera fungerar igen.. så gissa vad jag har gjort idag ;)

Några halv dåliga bilder på alicias rum! Lite små pill kvar imorgon ..

https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_517ab92eddf2b372de085e1e.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_517ab92eddf2b372de085e1e.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_517ab937ddf2b37333e167c5.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_517ab937ddf2b37333e167c5.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_517ab940e087c33b3a916813.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_517ab940e087c33b3a916813.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_517ab9489606ee331cf49f43.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_517ab9489606ee331cf49f43.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_517aba1cddf2b372dc6de8db.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_517aba20ddf2b372e70e782c.jpg" class="image">

Vilken bra dag, men Gud vad jag är trött, helt slut!

Vi har varit på Ikea , va tvungna att barnsäkra huset.. Vi har en liten mini terrorist här hemma som stoppar fingrarna i el uttagen och käkar soppor under vasken... Men nu, nu är allt spärrat och igenbommat!

Dessutom så köpte vi det sista till terroristens rum, 2 hyllor och lite smått oh gott.. Sen har min händiga sambo skruvat ihoppa allting.. Det blev så fint!
Äntligen börjar det likna ett riktigt flick rum... Det ända som saknas är gardiner, får googla runt lite imorgon :)

Inte nog med att den lilla terroristen stoppar fingrarna i el uttagen hon har varit grymt gnällig i eftermiddag.. Antagligen hennes två fram tänder som håller på att spricka igenom men är grymt envisa, kan vara en förkylning på gång oxå, hennes lilla näsa har börjar rinna och hon hostar...
Och det är fortfarande grymt frustrerande att inte kunna lyfta upp henne, i princip inte göra någonting alls.. Vilket resulterar i att Jocke inte får någon avlastning alls!
Så ja, vi är ganska trötta här hemma, men försöker så gott vi kan ...
Nu sover bebben och vi har lagt oss i varsin ände av soffan... Tänker inte resa oss härifrån fråns det är dags att gå in i bingen, helst ska här va mörkt, teven på låg volym och vi tänker inte säga ett endaste ord till varandra..
Hoppas er fredag blir lite roligare :) hehe

Verkligen lugna dagar..
Vi går här i vår egen lilla värld..

Ystad trippen gick bra, vi fick handlat de vi skulle och mer där till.
Ikväll va vi bjudna på kalas, en gata bort. Så där har vi varit och ätit mat och tårta.. Nu är jag trött igen, smärtan i magen har förvandlats till någon slags träningsvärks känsla.. Och det ena såret fick Jocke hjälpa mig lägga om idag, allt hade lossnat efter duschen och kläderna som ligger och skaver..
Så jag antar att jag följer min återhämtnings kurva :)

Nu ska jag krypa ner till en varm & gosig bebis, ja hon sover i min säng nu.. hon behöver extra mycket närhet.. Och efter som jag inte kan gosa med henne som vanligt under dagarna så är det underbart att ligga nära denna gudomliga varelse hela natten.. Att det sen blir jobbigt att få henne att sova i sin egen säng igen är smällar man får ta.. Den smällen tar jag med glädje!

Det finns inget som är så underbart som att ligga och lyssna på hennes små nätta andetag..och känna hennes små mulliga fötter komma krypandes under täcket.. Och dom små varma bebis händerna som hon gärna lägger i min hand.. Då sover jag som bäst!

När hon sen vaknar och skriker efter välling mitt i natten, så får jag dock inte samma underbara känsla.. Hehe..

Men hon är ändå det bästa som finns!


Nästan lite pinsamt att berätta när jag somnade igår kväll... Kl 8!
Men jag va helt slut, det tar på kroppen att genomgå en operation och sen tillfråga på allt stå ut med smärtorna efteråt ..
Vi vaknade inte från halv 8.. Så jag fick några timmars sömn om man säger så:)

Frukost fick vi oxå i oss.. Dock gör det lite ont i magen när jag äter, är väl alla organ som ska möbleras om. Och kroppen ska vänja sig att vara utan galla... Annars är det faktiskt ganska bra idag, jag kom tillochmed in i duschen.. Det va det härligaste jag gjort på länge! Har gått runt som en riktig lort gris dom senaste dagarna.. Nu är jag fräsch och doftar som en nyplockad ros..

Min lill tjej är så duktig , inte så lätt för henne heller.. Helt plötsligt är pappa hemma hela dagarna och gör allt som mamma brukar göra.. Och mamma kan varken lyfta eller göra något ansträngande.. Men hon har anpassat sig bra.. Så idag ska hon få nya nappar, flaskor och strumpbyxor :)

Ja, vi ska ska ta oss en liten mini tur till Ystad, handla hem lite små saker.. Och komma hemmifrån lite, man blir ju galen av att bara gå här och glo.. Vi har ju hela dagen på oss, stressa är inget vi gör för tillfälligt kan jag säga..

Ohh, just de! Vi fick hem papper om dagis plats igår.. Och vi fick precis den platsen som vi ville ha.. Halleluja! Så den 2 september börjar vår stora bebbe på dagis.. Ja, jag vet att det heter förskola men vi kommer kalla det dagis, förskola låter så seriöst på något vis!


Äntligen har jag fått tummarna los och beställt ett nytt minneskort till vår systemkamera.. Så om några dagar ska ni bannemaj få se på riktiga bilder.. Det är oxå det ända jag gjort idag..
Annars är läget detsamma, jag ligger på soffan och Jocke nattar just nu en trött bebbe...

Här går det sakta men säkert framåt...
Jag har fortfarande ont men lyckades åka med till affären idag iallafall.. Och inte nog med smärtor i magen, jag har fått världens största mun sår.. Herpes som Jocke säger! Men det är väl lika bra att ta allt på en gång..

Jocke är helt fantastisk här hemma.. Som han kämpar med Lill tjejen..
Jag kan inte göra ett dugg, har bry bara jag ska ta mig till toaletten..
Han fixar och donar, matar, nattar ,städar och tar hand om mig.. Han är bäst, min gulliga sambo!

Det är i sådana här lägen då man uppskattar sin familj extra mycket.. När man inte är kapabel till att ta hand om sig själv.. Min underbara sambo som tar hand om vår guldklimp när jag inte kan resa mig..som hade handlat rosor och ställt på köksbordet ( som jag missade helt, såg dom för en stund sen)...
Och min älskade mamma som tog ledigt hela gårdagen för att ta hand om Alicia , dessutom sov här inatt.. Och kom med godsaker idag..
Och min gulliga syster som ställt upp på alla miljoner blodprover jag tagit.. Och mammas gulliga sambo..
Ni är bäst!
Jag hade inte överlevt utan er..
Tänk att jag får ha så underbara människor i min närhet!

"Det är de små sakerna som gör livet stort"


Äntligen är jag hemma...
Har inte kunnat blogga då min Tele ännu en gång har klyddat..
Jag blev som sagt opererad igår, så nu har jag ingen galla och gallstenar kvar.. Allt är borta! Så jäkla skönt att det är över, smidigt gick det oxå.. Har 4 titthål i magen som knappt kommer synas när det är färdig läkt..
Hade över 100 stenar i gallan , helt galet, lägger ut en bild!

Det va så otroligt skönt att komma hem till min lilla älskling igen, ja, min stora älskling oxå för den delen..
Dock kommer jag inte få bära eller lyfta tungt på 2 veckor , så Jocke är hemma och tar över mamma ledigheten;)
Och för er som inte viset det så är det fruktansvärt frustrerande att inte kunna lufta upp Alicia när hon sträcker upp sina små knubbiga armar .. Men jag får stå ut i 2 veckor till.. Puh!

Nu ska jag vila och försöka bli människa igen, känner mig som ett överkört djur just för tillfälligt! Får nog gå och ta några piller nu, börjar få ont i magen.. Igen!

Och jisses! Dessa nappar alltså.. Jag blir galen.. När Alicia skulle lägga sig så upptäckte vi att vi endast kunde hitta en napp.. Behöver minst två på natten..
Har vänt upp och ner på hela huset, har hittat allt annat än nappar..
Jag förstår inte var dom tar vägen.. Det ända jag vet är att dom aldrig är där dom ska va..
Men vi löste det med en akut shopping på Ica.. Tur att vi har vår lilla affär i byn..
Gubben fick ett choklad, så nu är både gubben och ungen nöjda:)

Viken bra dag..
Har varit på sjukhuset och fixat allt inför operationen på måndag.. Träffat narkos läkare och allt det därra.. Känns ganska tryggt faktiskt .. Jag är inte ett dugg nervös, än så länge! Lär väl va på måndag..
Det värsta är nästan att vara utan Alicia . Men jag tröstar mig med att världens bästa mormor åter igen ställer upp och tar hand om henne.. Finns ingen i hela världen som jag litar på så mycket som min mamma, dessutom finns det igen som tar hand om Alicia bättre än henne..

Ikväll har vi varit hemma hos mamma, mycket mamma/mormor nu :)...
Vi gick en promenad och lite sådant.. Hundarna blev rastade om inte annat..
Alicia somnade o vaggad idag .. Hon va helt slut av all frisk luft idag ..
På tal om vädret så måste jag köpa sol kräm till lill pluttan, hon hade blivit lite röd om kinderna idag.. 50 måste va den högsta? Eller kanske finns någon för bebisar.. Hmm... Får forska i de...

https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee0119606ee5bf4131579.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee035ddf2b36c668321e3.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee03ee087c3458aa67089.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee07dddf2b36c64dae018.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee44fddf2b36c6987fefe.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee44fddf2b36c6987fefe.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee44fddf2b36c6987fefe.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee44fddf2b36c6987fefe.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee464e087c34586508915.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee464e087c34586508915.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee464e087c34586508915.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee464e087c34586508915.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee46ce087c345988cb621.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee46ce087c345988cb621.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee46ce087c345988cb621.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee46ce087c345988cb621.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee4de9606ee5bd7689ff6.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee4de9606ee5bd7689ff6.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee4de9606ee5bd7689ff6.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee4de9606ee5bd7689ff6.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee4ede087c345d63ff589.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee4ede087c345d63ff589.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee4ede087c345d63ff589.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee4ede087c345d63ff589.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee5159606ee5bc65c0d77.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee5159606ee5bc65c0d77.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee5159606ee5bc65c0d77.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee5159606ee5bc65c0d77.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee5459606ee5c00ee6f63.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee5459606ee5c00ee6f63.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee5459606ee5c00ee6f63.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee5459606ee5c00ee6f63.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee5c8ddf2b36caa3033af.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee5c8ddf2b36caa3033af.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee5c8ddf2b36caa3033af.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee5c8ddf2b36caa3033af.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee5ceddf2b36c5f057664.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee5ceddf2b36c5f057664.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee5ceddf2b36c5f057664.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee5ceddf2b36c5f057664.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee5d0ddf2b36c70effad6.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee5d0ddf2b36c70effad6.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee5d0ddf2b36c70effad6.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee5d0ddf2b36c70effad6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee928e087c345919503e1.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee93cddf2b36cace70786.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee966ddf2b36c9f9ba8db.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516ee97e9606ee5c0446753b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516eea52e087c345d8ae6593.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516eea7e9606ee5bc8d48705.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_516eeaadddf2b36c5f057737.jpg" class="image">

Tisdag.. Denna vecka känns riktigt seg, vet inte varför ..
Iallafall så körde vi hem till min kära mamma igår eftermiddag.. Och vilket härligt väder det blev på kvälls kvisten ..
Åt middag och tog det allmänt lugnt..

Idag har vi hunnit med en del.. Lill tjejen vaknade halv 7.. Hennes små fram tänder i överkäken håller på att spricka igenom.. Så snart har hon 4 små bissingar, de ni!
Iallafall så gick vi en rejäl runda med hunden och körde ner till Ica och handlade på oss det allra viktigaste .. Typ toalett papper, de va i princip helt slut, hade 2 små pappers bitar kvar, så det va tur att man inte va nödig imorse..

Även denna sega tisdag blir nog ganska lugnt.. Hade tänkt göra hasselbackspotatis till middagen ikväll, måste googla recept, glömt hur man gör!

Vi gick en ganska rejäl runda imorse med hunden.. Men jag undrar fortfarande var värmen tar vägen, den som skulle komma igår.. Och idag är det om möjligt ännu kalare .. Kasta på mig vinter jackan imorse .. Börjar bli riktigt les på det här nu.. Men det blir väl varmt lagom tills jag ska in och opereras...

Annars går dagen i lugnets tecken... Händer inte mycket här inte .. Lite plock och fix är allt ...
Får väl se om vi vågar oss ut en gång till i kylan senare , just för tillfälligt så sover Alicia och jag tänkte lägga mig bredvid en stund jag oxå !


Härre jösses! Mitt mamma hjärta har hoppat ut kroppen ... Jag är varm från tårna till huvudet..
Vår finna lilla älskling har tagit sina första steg idag .. Tre steg helt på egen hand ..
Hon ställde sig mot mig och började gå.. Både jag och Jocke tappade hakan..
Tänk att båda två fick se det finaste vi har ta sina första steg..
Detta kommer jag att leva på ett par dagar..
Vår lilla Alicia som precis låg i magen <3

Min telefon har klyddat och jag har inte hunnit öppna upp datan, högt tempo dagarna igenom..
Godkänd anledning till dålig uppdatering?

Vi har iallafall varit hos min kära mamma och hämtat en cykel.. Dom vann en splitter ny på postkods miljonären.. Som vi fick.. Har ju sagt att min mamma är den bästa som finns ett antal gånger, men jag säger det igen!
Så nu jäklar ska Alicia och jag ut på lång runder med cykeln . Det ända som saknas nu är en cykel sadel till pluttan, får köra in till biltema någon dag, såg att dom hade billiga ..

Vi har faktiskt hunnit rensa och städa alicias garderob oxå.. Allt som är för litet åkte upp på vinden och fram med en stolek större .. Jäklar vad det går undan alltså .. Har redan 5 flytt kartonger full proppade med kläder och några pappers kasar.. Allt är för litet och hon är bara 10 månader .. Jösses!
Men kläder har hon iallafall, för mycket!
Hon lär aldrig behöva gå naken..
På tal om kläder så va jockes gammal klass kompisar här igår och åt middag, härliga människor!
Iallafall så fick Alicia världens sötaste one pies av dom, rosa! Jag smälte lite när hon fick den på sig..
En rosa ,alldeles underbar kofta och ett par coola jeans hade dom oxå med sig.. Så vi hade en riktigt trevlig lördag kväll och jag kom i säg på tok för sent.. Tiden går fort när man har roligt ..
Som tur va så va Alicia oxå en tröttis och sov till halv 9 imorse ...



Varit och lämnat blod prov nu.. Det va jag och alla pensionärer .. Som tur va så har jag en gullig syster som offra sin enda sovmorgon för att passa Alicia ..
Jag börjar nästan vänja mig vid sprutor, känns som det mer eller mindre börjar gå på rutin.. Har fått en del på sista tiden.. Kanske är tur, med tanke på att dom får sticka hundra gånger innan dom hittar några blod ådror.. Dom ligger så djupt ..
Men men, nu är de gjort ...

Äntligen fredag, jag älskar fredagar.. Veta att man har en hel helg framför sig, då kära sambon är hemma ..
Och dessutom är det öppna förskolan, ska faktiskt kila ditt där nu ..
Hej så länge !

HEN.. Men vadå hen? Antingen så är du väl tjej -kille, man-kvinna.. Ingenting mittemellan .. Det är ju helt omöjligt!
Hen för mig är höna på engelska..
Eller möjligtvis en transvestit.. Skulle kunna sträcka mig till att kalla en transa för hen, då är du en kille/man som klär dig som en tjej, så är du kanske en hen.. Fast nä, inte ens de låter bra..

Använda hen för att göra världen mer jämställt .. Inget annat är ju jämställt , så varför skulle vi då ha ett ord som inkluderar båda könen.. Det skulle ju knappast göra saken bättre..

Och ja, om du kanske ska prata om t.e.x en busschaufför som du inte vet könet på.. Då kan du ju säga hen..
-hen ska nog köra åt de hållet
Eller
-undrar om hen kommer i tid!

Men vist låter det märkligt? Så varför inte bara kalla denna hen för busschaufför?
Eller helt enkelt han eller hon.. Det är väl inte hela världen om det blir fel.. Och det är ju ingen hemlighet att visa yrken är köns dominerande .. Så jag ser faktiskt inga problem med han och hon...
Så HEN,behöver vi veklingen inte i vår ordlista ...

Hörde någon som sa här om dagen att mammaledighet är helt fel ord.. Och jag kan inget annat än hålla med.. Har nog aldrig jobbat så mycket som jag gör nu, dag som natt, 24/7... Har aldrig någonsin haft ett så krävande jobb, och viktigt... Aldrig ledig , inte ens på toaletten och duscha får du göra på ungefär 2 minuter och 25 sekunder, inte konstigt att mina ben har mer hår än hela vår hund!

& för att få borsta tänderna som tar ungefär 1,5 minut, ja då får du förbereda 10 minuter innan med leksaker och diverse grajer för att du ska få den 1,5 minuten i lugn och ro utan att behöva avbryta eller lyssna på bebis skrik...eller så får du helt enkelt göra det med en bebis på höften.. Det kallar inte jag ledig! Ledig för mig är när man inte har några måsten , gör precis vad man känner för, kastar sig på soffan utan att slänga en endaste tanke på något annat än just den skvaller tidning man läser.. Och detta är ju så lång ifrån verkligheten man kan komma..

Nä , tycker att det där ordet borde byttas ut omedelbart ... Kanske till barntjänst? Föräldratjänst?... Eller kanske till och med - minst ledighet i hela världen tjänst ?

Undrar om han/hon som kom på ordet någonsin varit mamma/pappa ledig.. det tvivlar jag starkt på!

jaha, ännu en dag som bara sussat förbi..  har även idag haft en riktig jäkel unge här hemma..
Vantar i hundens vatten...
 
 
låder och skåp totalt utensade.. måste åka till ikea och köpa säkerhets spärrar...
 
 
vågar inte ens tänka på hur detta kommer sluta när hon väl börjar gå.. puhh.. men gullig är hon..
Dessuton så fuskade jag med middagen idag, köpte en färdig mix att hälla i köttfärsen.. Halleluja för halfabrikat!
perfekt när man har en gnällig unge på höften och försöker va så effektiv som möjligt..
 
 
Jag lyxa faktiskt till det lite, hällde i champinjoner...
 
 
 
nä,någon kok lär det aldrig bli av mig.. det kan vi ju uttesluta direkt..
 
 
 

Igår kväll så körde vi hem till min mamma, skulle fixa våra deklarationer. Inte så många tusen lappar vi får tillbaka, men bättre de än att behöva betala.. Så jag är nöjd!
Så semestern är räddad, ekonomiskt iallafall :)

Jag vet dock inte riktigt vad mamma tänkte när hon satte på mig denna mössan när jag va liten .. Stackars Alicia blev också utsatt för denna groteskt fula mössan..
Den är näsan så ful att den är söt!
Tacka gudarna att vi inte lever på 90-talet.. Tänk att behöva ta på sin unge en sådan sak..

Vet inte riktigt heller vad min kära sambo tänkte på när han packade bilen ( fick stols dyner och grajer av mamma)... Han tyckte att jag skulle få plats på dom 4 millimeterna som blev över när han va färdig..
Vet inte riktigt vem han trodde skulle åka med hem?
Eller har han fruktansvärt dålig syn mått?
Eller kanske han önskar att jag va så smal? Så att han kunde få hem ännu mer skit...
Iallafall så får han lägga till sisådär en 8 decimeter på sitt syn mått nästa gång ...sorry älskling :)

Men hem kom vi , efter lite om placering av diverse grajer .. Hoppas ingen såg oss, dom måste tro att vi är Skånes största lump samlare :)

Är det inte försäkringskassan som klyddar så är det sjukhuset.. Blir galen ..
Jag ska som sagt bli opererad om mindre än 2 veckor ..
Så imorgon ska jag ta blodprover.. Kl 8 på morgonen? Vilken idiotisk tid.. Jag kan inte ta med mig Alicia in, hon kommer inte sitta still i 1 sekund.. Alla andra jobbar .. Som tur e så stället mig gulliga syster upp och tar Alicia dom minuterna jag är inte och tar proverna..
Inte nog med de , nästa vecka ska jag på inskrivningsbesök.. Träffa läkaren och allt det dära.. KLOCKAN ETT! Ännu sämre tid är klockan åtta..
Vem är hemma klockan ett? Mer än pensionärer och dom som är mamma lediga..( gillar fortfarande inte ordet mammaledig.. Vadå ledig? Har aldrig jobbat så mycket som jag gör nu)..
Men tillbaka till klockan ett.. Jocke kan KANSKE ta ledigt halva dagen, annars vet jag faktiskt inte hur vi ska lösa det..
Men lösas måste det !!!

Sen till råga på allt så måste min stackars mamma ta semester veckan efter på måndagen, för då är det operations dag och Jocke ska hänga med mig till sjukhuset.. Så var gör man då av en 10 månaders bebis?
Tacka gudarna för att vi har min underbara mamma som stället upp i alla lägen, precis alla lägen!
Vi älskar dig mamma/mormor/svärmor !

Det är bannemaj mer ansträngande att vara sjuk än frisk.. Borde man inte vila och ta det lugnt då? Tydligen inte ..
Då är det miljoner saker som ska fixas, bara för att man varit sjuk i ett par dagar...

Och inte på tal om försäkringskassan , dom går mig på nerverna.. Får räkna till 10 varje gång jag pratat med dom..
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10! Puhh...
När jag ska opereras så måste jag gå in och anmälan det på datan, samma dag.. Annars får jag inte pengar för dom dagarna.. Och inte Jocke heller eftersom han tar ut vab!
Ååh, aldrig någonsin stöt på något mer invecklad och komplicerat än försäkringskassan .. Hur svårt kan det vara egentligen?
Inte ens mina mamma dagar har dom lyckats hålla reda på!
Inte många rätt där inte!



Just de, vi har fixat en sitt vagn till Alicia .. Underbart skönt ..
Den är så liten och smidig men ändå bastant..
Så mycket lättare att ha att göra med än den "gammal" vagnen.. Stor och klumpig..
Dessutom tycker pluttan bättre om att åka i denna, hon sitter upp ordentligt och kan se ut..
Det ända negativa är att den inte går att vänta mot oss, hos sitter alltid bort från den som kör .. Men det får gå:)
Så den gammal vagnen åker upp på vinden i väntan på nästa bebbe ... Här sparas allt! Mot min kära sambos vilja .. He he ..

Idag är den sunkiga mamman utbytt till en pigg, glad, ny duschad, icke svett luktande och fräsch mamma..
Dessutom är vår bebis mycket bättre, feber fri, än så länge ...
man märker att hon är på bättrings vägen då hon drar i allt hon hittar, terroriserar hunden , drar ner all tvätt jag hängt ( hängt upp samma tvätt 3 gånger idag) och käkar hund mat!
Japp, huliganen har återvänt!
Fast det är ganska skönt faktiskt, inget roligt när min bebbe inte mår bra..
Så jag är glad att huliganen i huset är tillbaka ..

Dessutom har natten varit underbar .. Hon vakna endast en liten gång och fick Alvedon .. Sen gick vi inte upp ur sängen från vid halv 9...

Vi har tillochmed hittat vår tecken i trädgården .. Nu måste väl ändå värmen vara nära?
Om man ska lita på metrologerna så ska helgen bli super varm.. Man kan ju hoppas att dom har rätt för en gångs skull....

Går runt i söndriga mjukis kläder, osminkad, svettig, stripigt hår och känner mig allmänt smutsig ..
Har inte funnits en endaste liten minut över till någon annan än bebben.. Hon är fortfarande febrig och har hängt som en igel på mig hela dagen, och då menar jag hela dagen.. Satte ner henne i ungefär 5 minuter med ett kex, under dom 5 minuterna så han jag precis få fram ett kök, som innan dess mer eller mindre såg ut som om någon släppt en bomb där..
Har tillochmed dammsugat med ungen på höften, snacka om multitasking...

Nu sover hon och jag slängde mig bredvid henne av ren utmatning med en tidning som avkoppling .. Hittade dom här söta gardinerna till Alicias rum, funderar på att beställa dom.. Överväger dock om dom kanske va lite för "gulliga".. Eller kanske inte ...



Natten har varit bättre än väntat.. Hon vakna upp vid halv 1, fick panodil och en flaska välling.. Sen vaknade hon vid kvart i 8.. Så trots hög feber har hon varit så duktig..

Nu imorse stod tempen på 37,8, utan feber nedsättande .. Så det går på rätt håll iallafall..
Blir en lugn hemma dag idag också..

My lord vad jobbigt det är att ha en sjuk bebis alldeles ensam.. Så klart så kommer inte Jocke hem fråns senare ikväll , han är på mötte.. Det slår aldrig fel.. När jag verkligen hade behövt han hemma så blir han sen..

Tur jag har världens bästa syster och mamma som kom och lämna hamburgare till mig & panodil till Lill tjejen.. Och dessutom blev jag lite avlastad en stund .. Underbart!

Men det gör ont i mamma hjärta när pluttan inte är riktigt frisk.. Hon är inte alls sitt vanliga jag, inte pigg och glad.. Kanske inte så konstigt att hon inte studsar runt med över 39 graders feber..

Hon har redan somnat, får se om hon sover för

https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_5162e349ddf2b339ae1489dd.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_5162e3519606ee297fc5522d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_5162e36e9606ee2995a72a50.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_5162e37cddf2b339de070428.jpg" class="image">

Kolla vilken underbar byxdress Alicia fick av sin farfar och plast farmor igår.. Helt ljuvlig.. Perfekt när värmen vågar visa sig :)

Åter igen måndag.. Alltid lika tråkiga .. Fast vädret är ju helt underbart.. Jag har tvättat massor och torkar allt i trädgården.. Vi gick en lång runda i förmiddags, sen när vi kom hem så tyckte jag att Alicia va lite gnällig och loj.. Kanske inte så konstigt när tempen stor på 39,3... Hon fick Alvedon och somna som en stock .. Stackars vår bebbe! Misstänker att det är tänderna som spökar .. Alla symtom lutar åt de hållet... Precis lika dant förra gången dom två andra skulle titta upp ...

Jag ska också passa på att vila, är väldigt intensivt att ta hand om en febrig bebis..dessutom är det bäst att vila upp sin inför natten.. Även den kan bli väldigt intensiv, med minimal sömn...

Vilken skön dag . varit med världens bästa mamma på barn loppis & sen handlade vi vår blommor som planterades.. Kändes dock lite märkligt att plantera vår blommor trots att här ligger snö kvar.. Men vi hoppas att värmen inte är långt borta ..

Vår Lill tjej sov till halv 9 , la sig redan halv 7 igår kväll.. Skönt med mycket sömn, det gör allt så mycket lättare..

Alicia sover och jag ska gå och göra mig i ordning för kalas, jockes pappa fyller 51 :) och sen va denna helgen slut.. Det går alldeles för fort ...

https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_5162a465ddf2b35cc3f7e59a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_5162a465ddf2b35cc3f7e59a.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_5162a465ddf2b35cc3f7e59a.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_5162a465ddf2b35cc3f7e59a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_5162a46d9606ee2d920e7934.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_5162a46d9606ee2d920e7934.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_5162a4719606ee2d9308b0a7.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_5162a4719606ee2d9308b0a7.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_5162a515e087c341875fcc8b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_5162a515ddf2b35cc90ce197.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_5162a5209606ee2d97d07f7b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_5162a5359606ee2dba7f7b96.jpg" class="image">

Jag är sååå trött... Blir bilder från dagen för hela slanten

Jag tröst äter..

Jag som trodde att oturen hade vänt. Men ack så fel jag hade..
Har spräckt hela displayen på min iPhone..
Jag tror jag går & gräver ner mig på ett mörkt ställe...

Vilken bra dag det har varit idag.. Känns som allt börjar ordna upp sig...
Vädret gör inte saken sämre..
Världens bästa mamma har varit här hela eftermiddagen.. Alicia fick bebis kritor och ett block, så här har det ritats.. Och lekt med hennes nya leksaks telefon, även den kom världens bästa mormor med..
Vi gick till lekplatsen och lite allt möjligt och jag han fixa lite till medan mamma myste med bebben..

Nu ska jag umgås med min kära sambo, bebben decka för en stund sen..

God kväll !

Tänka sig att Alicia sov från halv 8 igår kväll till halv 9 imorse.. Att få en hel natts sömn är guld värt! Så mycket piggare.. Nästan för mycket sömn :)

Vi har varit effektiva här hemma idag, fixat och donat.. Fått upp tork vindan i trädgården..

Nu sover hon igen .. Hon har nog ett sova dygn.. Jag sitter och äter mina underbart goda kanel knäckebröd..har fått dille!
Och så klart en latte..

Nu ska jag fortsätta njuta av att vara utsövd , vår vädret och min bebbe ..

Vår finna bus unge.. Ska snart krypa ner till en sovandes bebis & snusa lite.. Finns inget bättre!

https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_515c83d89606ee33a42d36f5.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_515c83d89606ee33a42d36f5.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_515c83da9606ee335ddefaa0.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_515c83da9606ee335ddefaa0.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_515c842d9606ee3385c7458a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_515c84449606ee336cc466f3.jpg" class="image">

Vår guld klimp fick en grön stämpel på 10 månaders kontrollen..
Hon gjorde allt hon skulle utan problem..
Och vägde 11,4 kg, hade växt en centimeter på en månad .. Här går det undan!

Sen decka hon, tar på krafterna att träffa farbror doktorn.. Tydligen på mina krafter också, jag är helt slut..
Ligger på soffan & gör så lite som möjligt.. Dock måste jag snart förbereda middagen, får bli lasagne idag.. Undrar om lill fisen kan äta de? Kanske lite starkt? Aja, i värsta fall får det blir makaroner & köttfärssås till henne, favoriten!

Haha, den här artikeln va ju nästan lite komisk.. Ta betalt per kilo..Undrar vad kilo priset är?..
Snacka om diskriminering.. Ju tjockare du är, ju mer kostar det.. ja, dom lär ju toppa försäljningen av bantnings preparat iallafall ...

Tänk vad mycket vädret kan påverka... allt känns genast lite lättare när man vaknar upp till en klar blå himmel.. jag satt i solen på baksidan när lill fisen sov middag.. hon sover fortfarande bara en gång om dagen nu och det fungerar utmärkt...  jag har tillochmed torkat tvätten ute idag och haft ute alla mattor... jösses vad skönt!
gått långpromenad och lagat fisk till middag.. livet är extra gött ibland!
och gud vad jag njuter extra mycket av att vara mamma ledig dagar som denna...  mammaledig en sisodär 10 år?  ja, varför inte...
 
 
På tal om mammaledighet...  jag har precis suttit och fixat och trixat på försäkrinskassans hemsida.. dom är lite lätt klyddiga om man säger så.. men jag och min kära sambo fick fixat allt...  jag har ett datum på jag ska till baka till jobbet.. fy attans!  DEN 2 SEPTEMBER...    bara tanken får mig att få ångest.. jag vill inte, jag vill inte,jag vill inte....
eller, om jag ska vara helt ärlig så saknar jag jobbet lite, iallfall det sociala med alla föräldrar och kollegor.. men inte tidiga morgnar och långa dagar...
dock ska jag nog gå ner till 75%, så jag får spendera så mycket tid som möjligt med det finnaste jag har...  heldre lite mindre pengar och mer tid med Alicia...
Så nu dom sista 6 månaderna som mamma ledig så ska jag njuta lite extra av min lill tjej och allt där till...
 
Vi satt precis och tittade på foto sen pluttan bara va en liten skit.. härre gud vad man glömmer fort.. har redan nu, efter endast 10 månader svårt att förstå att hon varit så liten..  har hon verkligen bara vägt 3,7 kg.. och legat som en hjälplös liten människa utan att kunna göra någonting själv..   äta.sova och bajsa!
Älskar henne så att det gör ont i hela kroppen, från tår till huvud!
vår finna lilla älskling <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Då va påskmiddag nr.2 avklarad.. Mysigt! Jag älskar min familj såååå mycket..

Det va inte det lättaste att hålla Lill pluttan vaken hela vägen från Malmö.. Men hon somnade gott i sin sägn så fort vi kom innanför dörren.. Så nu återstår det att se om hon sover en hel natt igen, hon har bara vilat middag en gång idag också..

Jag ska alldeles strax ut på en promenix med min fina vän.. Nu är det dags att börja röra på fettet igen , efter en rad av sjukdomar ... Skam den som ger sig !

https://cdn2.cdnme.se/4051628/6-3/pic_5159be4f9606ee17c4d06bde.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4051628/6-3/pic_5159be7f9606ee1779c4c802.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_5159be8c9606ee179e737c4b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4051628/6-3/pic_5159bea3e087c319291e38df.jpg" class="image">

Visste ni att det finns manliga och kvinnliga paprikor.. Jag kunde inte låta bli att skratta lite när jag såg den här bilden...
Alltså, har en paprika 4 "kullar" så är det en paprika av det kvinnliga könet och har den 3 "kullar" så är det en manlig en.. Märkligt va? Och dessutom så har dom kvinnliga paprikorna mycket mer kärnor än dom manliga ...

Jag måste studera paprikorna nästa gång jag är i affären ...
Så nu vet ni de iallafall, kan säkert va bra att veta :)

Igår blev alicias sov rutiner helt fel, eftersom vi ställde fram klockan... Hon sov bara en gång, mitt på dagen , ca 2 timmar..
Sen va vi på påsk middag hos min farmor & farfar.. Alla skulle som vanligt känna & klämma på Lill pluttan, det va ett tag sen dom såg henne..

Men det bästa av allt va att hon sov hela natten, och då menar jag verkligen hela natten.. Hon sov från 8 till 8 utan att vakna en endaste liten gång..
Dom senaste 5 månaderna har hon vaknat vid 4 och fått välling..
Jag va helt chockad, tillochmed jag vaknade till vid 5 tiden, men då sussa hon fortfarande ..
Jag reste mig inte från sängen en endaste gång på hela natten, tänk att en sån liten sak kan göra dig alldeles lycklig och dessutom ordentligt utvilad , halleluja!!!!

Så utsövda som vi är, tog vi en lång promenad i det underbara vädret.. Alicia fick gunga lite..
Snart ska vi förbereda oss för påsk middag nummer två..